ÅBENT HUS 12.03.22

Er du i tvivl om Yoga er noget for dig?

Her er 5 grunde til at du måske skal give yoga en chance.

1. EN GOD TRÆNINGSFORM DER KAN TILPASSES ALLE

Yogaøvelserne er en fantastisk effektiv og god form for motion, hvor kroppen ikke udsættes for stød eller overbelastning. Du motionerer kroppen i et roligt tempo, hvor du kan tilpasse din praksis efter din hastighed og niveau.

En anden god effekt ved øvelserne er, at de samtidig går ind og masserer de indre organer. Organer der ikke fungerer optimalt, er ofte årsag til sygdom og træthed, samt ubalance i vores energisystem.

2. ÅNDEDRÆT

En meget stor del af yoga er åndedrættet, som giver en mere fokuseret og centreret vejrtrækning. 70% af kroppens udrensning sker gennem åndedrættet. Den dybe vejrtrækning, som bruges i yoga, hjælper dig med at ilte din krop og dermed også dit blod, dine organer og dine celler, som bringer energi til hele dit system og støtter en dyb udrensning i kroppen. 

3. KROPPEN

Ved at strække muskler, sener og led løsner du blokeringer i kroppen og øger dit velvære. Alle yogastillinger retter sig mod et specifikt område, f.eks. masserer og stimulerer ‘Buen’ mave og fordøjelse, mens ‘Kobraen’ giver smidighed i rygsøjlen, bedre holdning og åbning til bryst og hjerte. 

4. MENTALT

Når du dyrker yoga, strækker du ikke blot kroppen, du øger samtidig din opmærksomhed på åndedrættet og det sted, hvor det strækker. Kombinationen af fysisk stræk og mentalt fokus øger effekten og skærper dit fokus.

5. VÆGT

Yoga balancerer dit stofskifte og sætter gang i fordøjelsen, og derfor kan du faktisk godt tabe dig ved at dyrke yoga. Mange af øvelserne masserer mave- og tarmsystem og dermed direkte stimulerer fordøjelsen. Den mentale ro giver din krop mulighed for at bruge energien de ‘rigtige’ steder. Mange oplever også, at de ændrer kostvaner og begynder at spise sundere og måske mindre, fordi de pludselig kan mærke deres krop, og hvad den har brug for. 

Kom til åbent yoga-hus på Parcelvej 95 og prøv de forskellige yogaformer 🌸

Du kan frit tilmelde dig holdene via nedenstående formular.

Hatha yoga

Vinyasa yoga

Yin yoga

Gravid Yoga

Ved tilmelding senest på søndag får du første måned til 199,- og derefter normalpris 499,-

Derudover er der 25% på alt yogaudstyr og -tøj.

Kærligst,

Pick an event on the calendar: