YOGA holdbeskrivelser

HOSHII HOUSE X YOGA

HOLDBESKRIVELSER

I HOSHII HOUSE tilbyder vi flere forskellige typer yoga, men fælles for dem alle er at du skal kunne mærke du har lavet noget. Der der fokus på styrke, øget mobilitet, funktionalitet og ro.

HATHA YOGA

Hatha yoga er en rolig yogatime med pauser mellem hver enkelt stilling, men hvor du stadig får styrket kroppen og fleksibiliteten. Der er tid til og fokus på, at du udfører hver enkelt Hatha yogastilling korrekt og på dit niveau. Hatha Yoga er altså en bred betegnelse, og derfor kan de enkelte yogatimer i Hatha yoga-kategorien variere meget fra lærer til lærer og session til session. Hatha Yoga adskiller sig fra Vinyasa Yoga ved at være én stilling ad gangen, og ikke flere i en serie.

HATHA FLOW

Hatha flow er en dynamisk form for yoga, der indeholder blide stræk, et flow af solhilsner og styrkeøvelser. Stillingerne kædes sammen til et dejligt flow og vi træner balance, smidighed og opmærksomhed i kroppen og bevidsthed omkring dit åndedræt. Udover de fysiske yogaøvelser arbejder vi i klassen med åndedrætsteknik, siddende meditation og til sidst en dejlig afspænding.

VINYASA YOGA

Vinyasa Yoga er en dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne udføres i et hurtigere tempo og i kortere eller længere frekvenser. Vinyasa yoga består ofte af solhilsner og styrkende sekvenser, med fokus på at skabe et dynamisk flow der styrker musklerne, balancen og din koncentrationsevne.

HATHA YOGA FOR SENIORER

Vær med til klassisk hatha yoga, der styrker kroppen, skaber fleksibelt, stabilitet og smidighed og modvirker den stivhed, som kan give smerter i ryggen, hovedpine og nakkespændinger. Øvelserne foregår i et rolig tempo, hvor alle kan være med. Vi træner også åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød og smidig krop og en god mental balance.

GRAVID YOGA

På vores gravidhold får du en times yoga, hvor der tages særligt hensyn til din graviditet i takt med, at maven bliver større. Der er et øget fokus på åndedræt og kropsholdning og det vil hjælpe dig til en smertefri graviditet, en bedre fødsel, samt en hurtigere genoptræning efterfølgende. Holdene undervises af kvalificerede instruktører og træningen er tilrettelagt så det passer til dit niveau.

EFTERFØDSELS YOGA

For dig, der har født for nylig, og gerne vil i gang med at træne igen. Efter fødslen kan du have brug for at genoptræne, stabilisere, styrke, smidiggøre og afspænde din krop. Efterfødselsyoga har fokus på bækkenbund, mave, skuldre og ryg, men hele kroppen arbejdes igennem, inden der afsluttes med afspænding. Efterfødselsyoga giver dig mulighed for at mærke kroppen igen, finde ro og få åndedrættet helt ned i maven. Start 1-6 mdr. efter fødslen, eller efter lægens anbefaling. Du er velkommen både med og uden baby og der er fin plads til at parkere barnevognen i vores gård.

Vores formiddagshold giver god tid til både at få trænet selv, men også til snak og baby. Efter holdet vil der være barselshygge

BARSELS “YOGA”

Hver tirsdag når efterfødselsyoga holdet er slut er alle (også dem der ikke dyrker yoga i HOSHII HOUSE) velkommen til barselshygge. Vi hiver en masse tæpper og babylegetøj frem og der vil være mulighed for selv at spise medbragt mad, give baby mad eller bare hygge og nyde en god kop kaffe/te.

Opstart 21/9-21

Al undervisning foregår i vores skønne nyrenoverede lyse lokaler på

HOSHII HOUSE

Parcelvej 95

2830 Virum