Benamôr | Alantoíne Hand Cream | håndcreme

kr.95,00

Den ikoniske Alantoíne håndcreme!

Den har en utrolig creme-to-gel konsistens baseret på allantoin ekstrakt og glycerin, som giver hænderne en total forvandling: Glattere, balancerede og beskyttede – som en usynlig handske med en vanedannende duft af citrus.

Indeholder allantoin, en klassisk vegetabilsk ingrediens, som har været brugt i kosmetiske formler siden begyndelsen af det 20. århundrede, og som virker hudbeskyttende og blødgørende. Det har desuden en let, naturlig exfolierende virkning, som gør huden blødere og glattere. Glycerin med sine fugtgivende egenskaber holder huden blød og ekstrakt af økologisk citron booster den ikoniske duft.

Den fine art deco emballage, som omgiver de uimodståelige skønhedsopskrifter, gør Benamôrs produkter til ideelle gaveideer.

På lager

Varenummer (SKU): 5601348111127 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Benamôr Alantoíne Hand Cream

Anvendelse: Masser en lille mængde creme ind i hænderne, indtil den er absorberet. Brug den ligeså ofte, som du ønsker.

Velegnet til alle hudtyper.

Indeholder 80% naturlige ingredienser.

Fri for parabener, petrokemikalier og phenoxyethanol. Cruelty-free. Vegan. Dermatologisk testet.

 

NØGLEINGREDIENSER

Allantoin: En klassisk vegetabilsk ingrediens, som har været brugt i kosmetiske formler siden begyndelsen af det 20. århundrede, og som virker hudbeskyttende og blødgørende. Det har desuden en let, naturlig exfolierende virkning, som gør huden blødere og glattere.
Glycerin: Holder huden blød med sine fugtende egenskaber.
Økologisk citron ekstrakt: Booster den friske duft af citrus.

INCI: Aqua (Water), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Octyldodecanol, Olus (Vegetable) Oil (and) Cera Alba (Beeswax), Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Phenoxyethanol (and) Chlorphenesin (and) Decylene Glycol (and) Glycerin, Parfum (Fragance), Triethanolamine, Allantoin, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Citral, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool.