Tilbud

THORNcph | cashmere hue | recycled cashmere | brun | mørk sand

kr.375,00

Chunky og klassisk hue lavet i 95% genbrugt cashmere og 5% uld for stabilitet. Længden kan justeres ved at folde huen. En simpel og unisex hue som er håndstrikket i vores socialt bæredygtige workshop i Nepal.

Materiale: 95% recycled cashmere, 5% wool
Pleje: Hand wash

Beskrivelse

“Jeg tror på at socialt iværksætteri er måden at bringe varig forandring til udviklingssamfund og ind i den enkelte medarbejders liv. Derfor investerer jeg meget tid og energi i at sikre, at strikkerne behandles med værdighed og kompenseres ordentligt for det arbejde, de udfører”
– Camilla Thorn, Indehaver

 

Living wages Strikkerne får ca dobbelt så meget i løn som sammenlignelige virksomheder i Nepal betaler

Skolegang For strikkede med børn udbetales 25% ekstra til skolegang for dem selv og deres børn

Fleksibelt arbejde Det meste af produktionen er hjemmebaseret, hvilket muliggør fleksibel arbejdstid. Dette giver mulighed for at ansætte kvinder, der af forskellige årsager ikke er i stand til at arbejde fuld tid på et kontor eller en fabrik.

Socialrådgiver Der er en socialrådgiver ansat, hvis opgave er at sikre strikkernes mentale og følelsesmæssige velbefindende. En stor del af hendes job er regelmæssigt at gennemføre hjemmebesøg hos strikkerne.

Uddannelse Al strik træning foregår i hjemmet gratis og derudover tilbydes de undervisning i forældrerollen, opdragelse, hygiejne og økonomistyring.

Pensionsopsparing 28,33% af lønnen er afsat til pensionsopsparing. Heraf kommer 10% fra medarbejderen, og 18,33% tilføjes af Workshopindehaver.

Sundhed Medicin m.m. kan være en stor byrde for individer og familier i Nepal. Workshoppen giver strikkerne en sundhedsforsikring og ulykkesforsikring for at minimere denne byrde.

Overskudsdeling En del af det årlige overskud afsættes og deles blandt alle medarbejder

 

 

 

Yderligere information

Title

Default Title

Du kunne også være interesseret i...