GoPrimal | D-vitamin | D3

kr.115,00

GoPrimal Vitamin D3 med økologisk MCT kokosolie for den bedste optagelse.

  • 2500 lU
  • Styrker immunforsvaret
  • Reducerer betændelse
  • Styrker knogler og muskler

120 kapsler – 120 dage

D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som betyder at det er vigtigt, at der er fedt tilstede for at vitaminet kan optages. Derfor er Vitamin D3 fra GoPrimal blandet med økologisk kokosolie, som sikrer, at du får maksimal udnyttelse af produktet.

Varenummer (SKU): GP-D3 Kategorier: ,

Beskrivelse

vitamin D3

D-vitamin produceres også naturligt i kroppen, når solens UV-stråler rammer huden og sætter D-vitaminsyntesen i gang, men da sollyset ikke er stærkt nok det meste af året samt den øgede brug af solcreme betyder det, at mange mennesker har et utilstrækkeligt niveau af D-vitamin.

D-vitamin regulerer calciumkoncentrationen i blodet og optagelsen af fosfat, hvilket begge er vigtigt for tand- og knoglevæv. Endvidere regulerer Vitamin D3 musklernes calcium optagelse, stimulering af proteinsynteserne, og spiller derfor en vigtig rolle i opbyggelsen af stærke muskler.

D-VITAMIN ER AFGØRENDE FOR ET STÆRKT IMMUNFORSVAR

Vores immunforsvar er helt afhængigt af D-vitamin for at virke. Forskerne har studeret de celler, som immunforsvaret bruger til at bekæmpe bakterier, virus og kræft med, og de har fundet ud af, at cellerne ikke kan virke uden D-vitamin. D-vitaminen er afgørende for aktivering af immunforsvaret og uden tilstrækkeligt D-vitamin kan cellerne ikke komme i gang og immunforsvaret svækkes.